Hoidot

Klassinen hieronta: rentouttaa lihaksia lisäten niiden verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Helpottaa ja avaa kehon lihaskireyksiä ja jumituksia.

Lymfahieronta: vaikuttaa kudosnestekiertoon vähentäen turvotusta ja aktivoiden aineenvaihduntaa. Kevyempi ja pehmeämpi hoitomuoto kuin klassinen hieronta.

Aromaöljyhieronta: rentouttaa ja rauhoittaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Hieronta tehdään koko keholle asiakkaan valitsemalla eteerisellä öljyllä.

Ayurvedinen kasvo- ja päähieronta: rentouttaa hartioiden, niskan ja pään alueen lihaksia. Vähentää ryppyjen muodostumista. Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Vyöhyketerapia: aktivoi kehoa korjaamaan itse itsensä jalkapohjien heijastealueiden käsittelyn kautta. Lisää aineenvaihduntaa ja hoitaa kokonaisvaltaisesti koko kehoa.

Koliikkivauvan vyöhyketerapia: rentouttaa vauvan lihaksistoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Vauvan koko keho ja jalkapohjat käsitellään hellävaraisesti vauvan ehdoilla.

Baby Balance®-vauvahieronta: käsitellään vauvan koko keho faskialinjoja hyödyntäen. Hoidon aikana huomioidaan erityisesti nivelalueet, pää, vauvan hengitys ja selkärangan faskiat.  Otteet ovat erittäin hellävaraiset ja hoidossa hyödynnetään vauvan omat liikkeet.

Gua Sha: parantaa mikroverenkiertoa ja imunestekiertoa. Auttaa kuona-aineiden poistumista elimistöstä, vähentää turvotusta ja selluliittia. Hoito tehdään gua sha -kivikammalla.

Aurikuloterapia: vähentää kipua ja aktivoi kehon paranemista akupisteiden käsittelyn kautta. Korvalehden akupisteisiin laitetaan stimulanteiksi pieneen laastariin kiinnitettyjä chiansiemeniä. Siemeniä voi laittaa 1 – 5 kpl.  Voidaan tehdä omana hoitona tai vahvistamaan toisen hoidon vaikutusta.

Kinesioteippaus: elvyttää verenkiertoa, tukee lihaksistoa, lievittää kiputiloja ja vähentää turvotusta.

Reiki, energiahoito: tasapainottaa mieltä ja kehoa. Hoito tehdään vaatteiden päältä kevyenä kosketus- ja kanavointihoitona.

Access Bars® -hoito: rentouttaa kehoa ja mieltä ja antaa mahdollisuuden päästää irti erilaisista sisäisistä rajoituksista ja uskomuksista. Käsitellään pään alueen energiapisteitä.

Tiibetiläinen äänimaljahoito: vaikuttaa fyysiseen, emotionaaliseen, mentaaliseen ja henkiseen kehoon syvärentouttavasti. Maljojen äänet ja värähtelyt resonoivat elimistössä ja mielessä ja saavat ne värähtelemään sopusoinnussa. Hoito on sopii hyvin mm. unettomuudesta kärsiville. Hoito voidaan tehdä myös ryhmille.

Intuitiivinen hoito: tutkii kehon ja mielen tukoksia ja jännityksiä ja purkaa niitä kosketuksen ja erilaisten hoitajan tilanteessa valitsemien menetelmien avulla. Hoito muotoutuu yksilöllisesti sen mukaan, mitä hoitaja kokee hoidettavan tarvitsevan juuri siinä hetkessä.